Zelfs vandaag de dag is het welzijn waar de bronnen van Spa en hun eeuwenoude weldadige deugden opspringen.

Als je sinds 1868 dol bent op de spabaden, dan is dat omdat in dit beschermde natuurgebied het water, overal aanwezig, de leiding heeft over de kracht van de aarde.

Echte openbaring van de ontmoeting van rots, natuur en de Venen, dit water is hier het weldadige element dat je masseert, toon, je verzacht zoals vroeger voor de grootste van deze wereld.
Daarom hebben de spabaden een benijdenswaardige reputatie opgebouwd met sterke wetenschappelijke ondersteuning.

Vandaag, als er niets van de essentiële veranderingen is, worden de Thermes de Spa u in een nieuw gezicht aangeboden.

Nog leuker, altijd preventief en dichter bij de tijd, de nieuwe Thermes de Spa dompelt je onder in het hart van de heilzame deugden van een quasi-magisch water en helpt je, met een verhoogde dimensie van plezier, om terug te gaan naar de bronnen van uw welzijn.

De Thermen van Spa

De stad Spa heeft de reputatie al eeuwenlang een van de beste thermische bestemmingen ter wereld te zijn. De Thermes de Spa toont de weldadige wateren van de regio met meer dan 800 m² binnen- en buitenstoombaden.

Gasten kunnen genieten van het bubbelbad, sporten tijdens een aquagymsessie of gewoon ontspannen in een van de Turkse baden. Je hebt ook de mogelijkheid om infraroodbehandelingen, aromatherapie, waterstralen en vele anderen te testen. 800 m2 hammams voor binnen en buiten
water aerobics

Schoonheidsbehandelingen

gezichtsbehandelingen

Gratis pendeldienst

kabel

Hot stone behandeling

Mineraal water

Panoramische sauna's

Ontspanningsruimtes met infrarood

Turkse baden

Boek een behandeling
Om de beschikbaarheid van spabehandelingen te garanderen, is het raadzaam om deze vooraf te reserveren bij de Thermes de Spa. Reserveringen kunnen telefonisch of per e-mail worden gemaakt.Naast gezichts- en lichaamsscrubs biedt Les Thermes de Spa veel behandelingen voor mannen, evenals speciale formules voor jonge moeders en hun baby's.

Contact:
Tel. : +32 (0) 87 77 25 60
reservation@thermesdespa.com
De Thermen van Spa
Openingstijden
Bains
10:00 - 21:00 uur (maandag tot donderdag en zaterdag)
10:00 - 22:00 uur (vrijdag)
10:00 - 20:00 uur (zondag)

Houd er rekening mee dat de openingstijden op feestdagen kunnen variëren. Spa Thermes zijn niet toegankelijk voor kinderen jonger dan 6 jaar oud.

zorg
Elke dag vanaf 9 uur (op afspraak)